Om utvekslingen

NSKI Høyskole tilbyr studentutveksling for studenter i 2.klasse ved alle våre studieretninger.

Skolen opprettet et samarbeid om studentutveksling med The New School for Drama  (New York) allerede som fagskole, og høsten 2014 reiste de første studentene over dammen for å tilbringe ett semester ved deres Bachelor of Fine Arts. Siden den gang har flere benyttet seg av muligheten, og har returnert til Oslo mangfoldige erfaringer rikere.

NSKI Høyskole tilbyr studentutveksling for studenter i 2.klasse ved alle våre studieretninger, og opptil 8 studenter per studieår kan få tilbringe ett semester ved The New School for Drama. NSD tilbyr en lang rekke fag innen skuespill, regi, manusutvikling m.m., som studentene kan velge mellom.

Videre er vi også i samtaler med NYU Tisch School of the Arts om en utvekslingsavtale.

Annet:
NSKI Høyskole har gjennomført et prøveprosjekt våren 2017, med en av New Yorks eldre erfarne Off-Broadway teatergrupper: The CRY HAVOC Company. Gruppens medlemmer forfattet ny dramatisk tekst for en del av våre 2.klassestudenter ved skuespillerlinjen, som ble innstudert og satt opp for et publikum i New York. Resultatet ble en flott forestilling, en gruppe svært fornøyde studenter, og gode muligheter for å fortsette prosjektet i årene som kommer!Spørsmål om utveksling og internasjonalisering? Send oss en e-post på kontakt@nski.no.

Siste nytt

Velkommen til forestillinger!
Vi søker ny medarbeider til administrasjonen!
Filmklubb

Om NSKI

NSKI Høyskole har som mål å utvikle studentenes evne til å tro på egne erfaringer og å utfordre dem til å utvikle seg til selvstendige kunstnere samtidig som de arbeider med film eller teater. I tillegg til å gi studentene et solid håndverk slik at de står godt rustet som skuespillere og regissører i møte med morgendagens utfordringer innen film, tv og teater.

Les mer→