Kort om lokalene

NSKI Høyskole tilbyr utleie av flotte, lyse lokaler midt i Oslo sentrum  med kort vei til alle kommunikasjonsmidler. Lokalene ble totalrenovert i 2009.

Lokalene leies normalt ut etter kl. 17:00 hverdager og hele dagen i helgene. Leie forutsetter signering av leieavtale i forkant av leieperiode. 

Studio 3 i 4. etasje er ca 130 kvm, har dansegulv i tre, hvite vegger, en speilvegg med gardiner som kan trekkes for. Salen er lys og luftig med sine syv takvinduer, og har aircondition og oppvarming. Salen gjøres enkelt om til blackbox med lystett molton på skinner i taket. Her er det speilvegg med gardiner som kan trekkes for, og musikkanlegg tilgjengelig. Studio 3 koster kr 400 pr time.

Studio 2 i 3. etasje er ca 70 kvm, har dansematter på gulvet, hvite vegger og speilvegg. Salen er lys og luftig med vindusrekke på langvegg og panelovner. Her er det speilvegg med gardiner som kan trekkes for, og musikkanlegg. Studio 2 koster kr 250 pr time.

Studio 1 i 2. etasje er ca 100 kvm, har dansegulv i tre, hvite vegger og markiser. Salen er lys og luftig med vindusrekke på langvegg og panelovner. Her er det ikke speil, og musikkanlegg må medbringes. Studio 1 koster kr 300 pr time.

Salene egner seg til dans, bevegelse, yoga, teater- og filmprøver, møter, seminar, foredrag osv. Leietaker faktureres for minimum to timer pr gang.

Fasiliteter:

Leietakere vil ha tilgang på garderober med dusj og toaletter, arbeidsbord, 60 stk stoler, trådløst internett, fine lyse oppholdsrom med sofagrupper og tekjøkken.

Utleie av projektor og lerret kommer i tillegg.

Kontakt: lokaler@nski.no