ALDERSGRUPPE
14 - 19 ÅR
oppstart
07. AUGUST 2017
STED
Møllergata 9
VARIGHET
FEM DAGER
Tid
Kl. 17:30 – 21:30
Studiepoeng
søknadSFRIST

Om studiet

Om kurset

SOMMERKURS I FILMSKUESPILL

– et femdagers intensivt filmskuespillerkurs for ungdom

Mandag leser du manus for første gang. 

Torsdag ruller kamera. 

Fredag ser du det ferdige resultatet!

NSKIs sommerkurs er en spennende og intensiv workshop der du i løpet av fem dager lærer en arbeidsmetode for å trinn for trinn forstå en filmscene, fordype deg i en rolle og filme den ferdige scenen.

Du forlater kurset med en ferdig filmscene på DVD og en helt ny arbeidsmetode for å raskt og effektivt få en scene til å gå fra livløse ord på et papir til en levende, gripende historie på film.

Om du har ingen, litt eller mye erfaring med skuespillerarbeid spiller ingen rolle: Alle får lære mer og alle starter fra sitt eget utgangspunkt!

Kursprogram:

‍MANDAG: Analysen - vi leser scenene for første gang og leter etter alle de mulighetene som finnes i dem

TIRSDAG: Det indre - vi jobber med å få scenene og rollene til virkelig å bety noe for oss innvendig

ONSDAG: Rette det ut - vi løfter blikket fra oss selv og jobber med å få scenen til å leve i et bestemt rom, sammen med den andre skuespilleren

TORSDAG: Action! - Vi filmer scenene

FREDAG: Visning og oppsummering: vi rigger oss til med vår egen lille kino, ser de ferdige filmscenene og snakker om hva vi har lært og hvordan vi brukte det

Kursdatoer:

Hver dag 7. august - 11. august 2017

Kl. 10:00-16:00

Kurset er åpent for ungdom i alderen 14-19. Deltagerne fordeles på to grupper etter alder.

Pris: kr. 1.900,-

Spørsmål? Kontakt gjerne kursleder Joakim Fink Graasvold på joakim@nski.no eller tlf. 91171692.

Om kurslederen:

Joakim Fink Graasvold er selv utdannet ved NSKI Høyskole og jobber som skuespiller og regissør. Som skuespiller har han spilt ved Teatret Vårt, Teater Ibsen, Ombrello Teater og Grenland Friteater, med frigrupper som Ars Nova Productions og TRESS, samt i ulike TV-produksjoner. Som regissør har han jobbet med alt fra kortfilm og ungdomsteater til storslåtte teateroppsetninger som “Sølvkantaten” i 2011.

Joakim har lang erfaring med kurs for barn og unge, blant annet fra Oslo Musikk og Kulturskole, Kongsberg Kulturskole, Skien Kulturskole og Aktivitetshuset Volt i Lørenskog.