March 3, 2018
ALDERSGRUPPE
14 - 19 ÅR
oppstart
03. MARS 2018
March 3, 2018
March 3, 2018
STED
Møllergata 9
March 3, 2018
VARIGHET
March 3, 2018
Tid
Kl. 17:30 – 21:30
Studiepoeng
søknadSFRIST

Om studiet

Filmfabrikk!

– et femukers intensivt filmskuespillerkurs for ungdom

Bli med på å spille inn en helt ny film!

På NSKIs Filmfabrikk vil du i løpet av fem lørdager lære hvordan du utforsker og lever deg inn i en filmrolle. Sammen med andre unge skuespillere og instruktør arbeider du med spesialskrevne scener som til slutt blir en helt ny film. Helgen etterpå kan du invitere familie og/eller venner til verdenspremiere!

Om du har ingen, litt eller mye erfaring med skuespillerarbeid spiller ingen rolle: Alle får lære mer og alle starter fra sitt eget utgangspunkt!

Kursprogram:

  • LØRDAG     1: Møte med manus     Vi utforsker manus rundt bordet og på gulvet: Hva ligger under replikker     og handlinger? Hvilke valgmuligheter har vi for hvordan vi kan gjøre     historien til vår egen?
  • LØRDAG     2: Møte med rollen     Vi lager en karakter: Hva kan du ta med deg inn i rollen, hva må du skape     fra bunnen? Vi leter på gulvet og i musikk. Kanskje prøver vi ut     karakterene ute i det offentlige rom?
  • LØRDAG     3: Møte med regissør og kamera!     Vi lærer å ta imot regi og regissere hverandre: Hvordan kan vi oversette     en beskjed fra regissøren til noe vi lett kan gjøre? Vi spiller også inn     de første scenene.
  • LØRDAG     4: Fordypningsarbeid     Vi jobber videre med de scenene vi ikke har filmet ennå og lærer oss     måter å gå enda dypere inn i roller og situasjoner på.
  • LØRDAG     5: Siste innspillingsdag       Vi spiller inn resten av scenene.
  • PREMIEREVISNING     (søndag 22. april)     Vi møtes først og ser klipp fra den ferdige filmen, og snakker om dem.     Hvordan påvirker måten scenene er klippet filmen? Den siste timen blir det     premiere på filmen for dem dere har invitert!

Alle deltagere får med en ferdige filmen hjem på DVD og får også mulighet til å laste ned HD-versjon digitalt.

 

            Kursdatoer:

                      Før påske:      Lørdag 3/3, 10/3 og 17/3

                      Etter påske:    Lørdag 7/4 og 14/4                         Visning:           SØNDAG 22/4.

                      Fra kl. 11:00-15:00 alle dager.

 

Kurset er åpent for ungdom i alderen 14-19.

Pris: kr. 1.900,-

Ved påmelding før 5. februar: kr. 1.500,-

Spørsmål? Ta gjerne kontakt på mail: joakim@nski.no eller telefon: 911 71 692.

Om kurslederen:

Joakim Fink Graasvold er selv utdannet ved NSKI Høyskole og jobber som skuespiller og regissør. Som skuespiller har han spilt ved Teatret Vårt, Teater Ibsen, Ombrello Teater og Grenland Friteater, med frigrupper som Ars Nova Productions og TRESS, samt i ulike TV-produksjoner. Som regissør har han jobbet med alt fra kortfilm og ungdomsteater til storslåtte teateroppsetninger som “Sølvkantaten” i 2011.

Joakim har lang erfaring med kurs for barn og unge, blant annet fra Oslo Musikk og Kulturskole, Kongsberg Kulturskole, Skien Kulturskole og Aktivitetshuset Volt i Lørenskog.