Velkommen til forestillinger!

2. klasse skuespillerfag og 2.klasse regi NSKI høyskole setter opp en spennende enakterfestival! Følgende enaktere er satt sammen til én forestilling:

"[pwnd]" av Kitt Lavoie 
Regi: Tonje Bentsen.
Todd er mistenksom på vennskapet som har utviklet seg mellom hans to romkamerater – hans forlovede (Jessica) og hans beste venn (Gabe). Todd kommer med en anklage som utløser hemmeligheter og undertrykket ergelse som truer med å ødelegge alle forholdene.

«Heltinnesinne» av Ellisiv Lindkvist
Regi: Solveig Årdal.
Vi befinner oss i et Norge hvor verden stadig er preget av miljøkatastrofer og ødeleggelser. De som styrer landet er nødt å ta stramme tak for å takle konsekvensene av det forverrede klimaet. Dette utfordrer forholdet mellom Tora og Oda. Oda skal dra på den internasjonale klimakonferansen, men Tora er hjemme og ønsker henne der. Hun vil endre verden med de små stegene, men er det nok? Hvilke verden skal en redde? Mitt og ditt, eller alles?

«Slipp meg, jeg elsker deg» av Marius Leknes Snekkevåg
Regi: Ingrid Marie Røine.
Siv og Jon skal endelig få møte kjæresten til Sofie. Men når kjæresten aldri møter opp og Sofie begynner å isolere seg begynner Jon å stille spørsmål. Siv vil ikke at Jon skal stille alle disse spørsmålene, fordi noen ganger kan overflaten være lettere å håndtere enn det som faktisk ligger under.

"Bedre eller verre", en kombinasjon av flere stykker.
Regi: Ida-Kristin Tovstaul. 
I «Bedre eller verre» møter vi Kendall, Mischa, Mitchell og Abby og får innblikk i deres indre liv og fasaden de putter opp for hverandre. Underveis møter de på utfordringer og ting forandres da noens hemmeligheter avsløres. Vil det oppleves som en støtte å ha delt hemmelighetene eller vil de holde hemmelighetene mot hverandre? 

"Party Girl" av Kitt Lavoie
Regi: Yme Jørgensen.
En ung advokat ankommer utdrikningslaget til fetteren sin. Der møter han på kjæresten sin, en Ivy League PhD student, som jobber deltid som stripper. Hvordan introduserer du familien til ei jente de har fått en “lap dance” fra? Kanskje du ikke gjør det.

Forestillingene finner sted i våre lokaler i Møllergata 9 følgende dager:
Onsdag 22. november kl. 19:00
Torsdag 23. november kl. 19:00
Fredag 24. november kl. 19:00
Lørdag 25. november kl. 15.00

Billetter reserveres ved å poste et innlegg i Facebook-arrangementet her, med ønsket dag og antall.
Gratis inngang! Velkommen til oss!

Blog Post written by:
MARIT DAHL HAUGAN
Administrativ leder.